Pentru a vizualiza VIDEO-ul pentru MARATON și regulile, rulați bara puțin mai jos. Îl găsiți acolo

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

CONCURS!

Concurs time! Un moment foarte ravnit de unele persoane... care m-au tot intrebat.. un concurs nou pe blog, ceva?





UPDATE! Pana la urma am ramas in clasa si am comandat pizza :P    Cosmina ai fost ”close” !


Deci, urmeaza 1 Decembrie, si mai toata populatiunea se duce la Restaurant sau in parapante la McDonald's... Asadar, in ce consta competitionu... Poate participa oricine din Galati, pe care bininteles il cunosc...  Clasa noastra o sa mergem marti la o pizza, o chestie... si nu stim exact unde... O sa hotaram luni, asadar, cine vrea sa participe, lasa un comment si scrie 2 locatii, in ordinea in care vrea ... Luni seara, cand aflu unde mergem si exista vreo persoana care a nimerit, castiga un produs AVON ;) (20-30 RON)
Nu uitati sa va scrieti numele!

Radio Killer - Lonely Heart

Asa cum ne-au obisnuit, o noua melodie geniala de la Radio Killer, care o sa rabufneasca in difuzoare toata iarna 

Dovada ca femeile sunt EVIL! Genial :))

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

POVESTE 100% REALA

          O femeie recent divortata isi petrecu prima zi impachetindu-si lucrurile in cutii si valize. A doua zi a venit un camion si a incarcat totul, inclusiv mobila. A treia zi, s-a asezat pe jos, in sufrageria goala, a pus muzica in surdina, a asezat doua luminari, doua kile de creveti, o farfurie de icre si o sticla de vin alb pus la gheata. Cind a terminat de mincat, a demontat toate barele de la perdelele din fiecare camera, le-a scos capacele laterale, a indesat inauntru icrele si crevetii care ii ramasesera, a pus capacele la loc si a asezat din nou barele la geamuri.
          Cind s-a intors, fostul sot s-a mutat cu amanta si cu noua lui mobila. In primele zile totul fu perfect. Insa in curind, incet, incet, casa a inceput sa puta. Au incercat de toate: au facut curatenie, au aerisit…au revizat gurile de ventilatie pentru eventualitatea ca s-ar pute gasi soareci morti inauntru, au spalat covoarele… In fiecare coltisor de casa au pus deodorante electrice, au golit zeci de butelii de spray. Au cheltui o gramada de bani sa schimbe covoarele… In zadar. Nimic nu functiona. Nimeni nu le mai venea in vizita, angajatii refuzau sa lucreze si pina si fata care facea curatenie in casa i-a abandonat. Disperati, fostul sot si amanta au hotarit sa se mute. Dupa o luna inca nu gasisera pe nimeni dispus sa cumpere casa. Cei de la agentiile imobiliare nici nu mai raspundeau la telefon. In final au cumparat o casa noua.
           Intr-o zi fosta sotie il suna ca sa stabileasca detaliile divortului si din treacat il intreaba cum o mai duce. El raspunde ca vinde casa, fara insa sa-i dea vreo explicatie. Ea il asculta calma, apoi ii zice ca o sa vorbeasca cu avocatul, sa vada cum ar putea face sa cumpere ea casa. Banuind ca ea n-are nici o idee de adevaratul motiv pentru care o vinde, ii propune a zecea parte din pretul real al locuintei ca sa scape cit mai repede. Femeia accepta si in citeva ore avocatul ii aduce actele la semnat. O saptamina mai tirziu, barbatul si amanta se oprira la poarta casei,observind surizatori cum muncitorii impachetau lucrurile si le urcau in camion.


Totul… inclusiv barele de la perdele!

vineri, 19 noiembrie 2010

Superb si genial! Minunata creatura face crzie pentru ca nu stie sa cante :)) Maxiiiiim!

joi, 18 noiembrie 2010

H20... mai periculos decat extasy!


SENZATIONAL! Deci... o noua desoperire recenta invadeaza lumea! Suntem invitati sa bem apa, deoarece vor ca noi sa murim... in chinuri... APA .. H2O, este mult mai periculoasa decat Extasy!!! Serios!!!

marți, 16 noiembrie 2010

Pe langa Floppy
(remix dupa Mihai Eminescu)

Pe lângă Floppy fără soft
Mereu am procesat
Mă cunoştea PC-ul tot
Tu nu m-ai accessat

Prin Windows încercam ades',
Te urmăream sfios,
Ca să te văd chiar "face to face".
Mi-ai arătat un DOS

Prin Microsoft te căutam
Să te printez un pic
Iar pe Email eu aşteptam
Măcar să-mi dai un clic

În Google tot am navigat
Prin Internet Explorer
Dar tu cu altul te-ai cuplat

Trei ceasuri pe Messenger

Nici noaptea nu pot să mă culc
Te urmăresc în Inbox
Pe tine rău te doare-n Bulk
M-ai şi Delete din Windows.

Chiar dacă astăzi m-ai rugat
Să mai încerc un Undo
Regret, dar prea te-ai Virusat
Şi te-am uitat, bolundo!

Renunţ de-acuma la Sign In
Că-n Chat-ul tău nu-ncap,
Mă mut şi în Recycle Bin
De-aceea-acum, Sign Up!

Tu ai călcat demult pe bec,
Nu-ntreb: How do you do?
Căci pentru tine nu am Back
Ş-am terminat. Thank you

---------------:)) IN CURAND SI IN LECTURA MEA PE FOND MUZICAL :))-----------

duminică, 14 noiembrie 2010

Solcanu, agent de securitate la aeroport



AVERTISMENT! Acest post este un pamflet, si va trebui tratat ca atare! Acest post este anti-gay, asadar, cei care se simt sa inchida pagina :))

Deci, sincer nu prea imi place mie de astia de la ”In puii mei”, dar la cat de mult il urasc eu pe Sorcanel, m-am hotarat sa va arat acest moment genial din emisiune! Enjoy! :)





luni, 8 noiembrie 2010

Inna nu a câştigat trofeul Best European Act la premiile MTV


Artista româncă Inna nu a avut succes la premiile MTV şi nu a intrat în posesia trofeului Best European Act.


Cântăreaţa, care s-a luptat pentru premiu cu Afromental din Polonia, Dima Bilan din Rusia, Enrique Iglesias pentru Spania şi Marco Mengoni pentru Italia, nu a reuşit să strângă suficiente voturi, în ciuda campaniei intense de promovare. Cel care a intrat în posesia trofeului Best European Act a fost reprezentantul Italiei Marco Mengoni.
"Vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi votat la MTV EMA. Din păcate, nu am câştigat, poate anul viitor. Felicitări câştigătorului!" a scris Inna pe Facebook.

Castigatorii sunt:
Best New Act - Ke$ha

Best Pop, Best Female, Best Song - Lady Gaga - 3 premii, iar Rihanna niciunul

Best Alternative - Paramore

Global Icon - Bon Jovi

Best Video - Katy Perry

Best Male - Justin Bieber

Best Live Act - Linkin Park

Best Hip Hop - Eminem

World Stage Performance - Tokio Hotel

Free Your Mind - Shakira

Best Rock - Thirty Seconds To Mars

Best Push Act - Justin Bieber

duminică, 7 noiembrie 2010

Inna la EMA

Inna a devenit un nume important a muzicii de club din Romania. Primul ei single, 'Hot', a ajuns pe primul loc in topul Nielsen Airplay si a fost difuzat in intreaga Europa. Single-urile care au urmat, 'Love' si 'Déjà vu' s-au bucurat si ele de succes foarte mare. In 2009, albumul ei a castigat Discul de Platina in Spania si Inna a lansat single-ul 'Amazing' care a ocupat prima pozitie in topurile din mai multe tari. Inna a castigat Best Romanian Act la editia de anul trecut a EMA.
In seara aceasta 22:00 veti putea vedea emisiunea in direct oe MTV Romania! NU o pierdeti pentru ca va fi genial, iar ca prezentatoare o vom avea pe geniala EVA LONGORIA. Enjoy!

joi, 4 noiembrie 2010

Neața!Howdy


Booon... astăzi am onoarea de a povesti ceva Twirl genial! Deci... ajuns azi la școală... eram pregătit să mă întâlnesc cu profa de română să vorbesc legat de banii pentru Canguru, că trebuia să mă duc la Poștă să trimit taxa de participare...Probleme normal că au fost cu banii cu ”da vreau și eu dar nu am banii la mine” (ala Ion Braila Na Na)  Continuarea la Minunăția zilei 

miercuri, 3 noiembrie 2010

Sângele meu pe caietu de chimie :))
Neata!Booon... deci azi o să vorbim despre NOSE BLEEDing și app. se lasă cu CONCURS.
Deci... mai întâi post-ul și apoi concursul.
Totul a început când la minunata oră de chimie eram foarte indignat că tot mă strofocam să îi zic profei că nu înețeleg ceva și ea zicea: ”Booon... trecem mai departe!”  Banging Head. Frate, m-am enervat așa de tare încât am aruncat pe jos un pix... două, trei Cencored......
Mai multe și CONCURSUL găsiți la ”Minunăția zilei :)”

marți, 2 noiembrie 2010

Neata! Scuze că n-am apucat să scriu aseară da' m-a apucat  un somn într-un stil barbar...
Booon... deci o să vorbesc oleacă despre chestia aia care din ce în ce mai mult începe să mă disepere: DRAGOSTEA, IUBIREA... cum vreți voi s-o numiți...

Deci, ce naiba poate să însemne asta de exemplu în GIMNAZIU?! Vă zic eu: NICA! Cât  de mult ți-ar plăcea de cineva, nu poți să spui c-o iubești și că nu poți să trăiești fără ea/el... 

 mai multe la: ȘMECHERIA ZILEI 
Banana Dance

luni, 1 noiembrie 2010




Another CUCERIRE in my life :))

Din respect pentru tipă nu am postat nimic care să îi dezvăluie identitatea. Eu știu cine e. Prin acest POST vreau să arăt încă o dată flerul meu de GIGOLO
 
Enjoy! 

Anonimă(01.11.2010 20:27:56): ai primit mesajul meu?
Bold Iulian: nu
Bold Iulian: de mesaj?
Anonimă: nu mai cont
Bold Iulian: zi meyt
Anonimă: nu mai cont
Anonimă ce nu pricepi
Anonimă bn...iti zic...da sa nu te supy pe mn
Anonimă: faza e k...te plak mult...si de asta ma comport ciudat
Anonimăasta vroiam sa iti zic
Bold Iulian: imi place mult ca iesi 
Anonimă: na k am intrat
Anonimă: app ms k mi-ai mai dato sansa...k faza k enervatul
Anonimă: sper k nu te-ai supy pe mn k ti-am zis stii u ce
Bold Iulian: nu m-am suparat
Bold Iulian: dar nu imi este gandul la asa ceva :
Anonimă: sa stii k esti mult mai de treaba dekat am crezut
      



      Deci, după cum se vede, avem 2 noi pagini: ”Creepy LOVE”/ ”Șmecheria zilei” pentru că nu vreau să umplu pagina principală cu tot felul de prostii :-). În prima categorii veți găsi știri o dată la 2-3 zile despre povestea minunată de dragoste, iar în a doua categorie, zilnic la 00:00 veți găsi acolo un nou POST. Enjoy!

NOU! Acum putem vorbi NON-STOP! :)