Pentru a vizualiza VIDEO-ul pentru MARATON și regulile, rulați bara puțin mai jos. Îl găsiți acolo

miercuri, 5 ianuarie 2011

CINEMA 3D la Galați

UPDATE: Cum era şi cazul, că doar și Gălățenii sunt romani... ”au intervenit niște probleme tehnice” așadar, poate dă Domnul să se deschidă de săptămâna viitoare REVOLUȚIONARUL CINEMA 3D! Trebuia să fie inaugura pe 15 ianuarie, s-a amânat pe 20 și acum rămâne că după 24 ianuarie :)) Ca la noi!


Sursa: Seven Cafe(0751 520 522)












Deci, noi Gălățenii, nu știm ce-i aia un amărât de CINEMA calumea... avem și noi un amărât de cinema în Țiglina, dar totuși o să avem cinema 3D la Galați!


ENJOY!


* Inaugurarea – pe 15 ianuarie * La etajul 4 al magazinului Winmarkt * 

Cinema-cafe: filme 3D şi 2D, „asortate” cu gustări şi răcoritoare, totul în compania prietenilor sau a familiei.

Acesta este proiectul pe care „Seven Cafe” urmează să îl pună în mişcare la Galaţi, la etajul 4 al magazinului „Winmarkt” (în locul fostului „e-Casino”), începând cu data de 15 ianuarie.

Sală de 40 de locuri

„Data inaugurării este sigură în proporţie de 90 la sută. Va fi o sală de 40 de locuri - pe canapele de două, patru şi şase locuri - cu mese poziţionate în faţa acestora”.

„Preţului biletului de intrare nu va fi exagerat, iar spectatorii vor putea urmări filmul şi vor putea lua şi gustări”.

„Nu se va fuma în sală, dar în afara acesteia va exista o cafenea şi pentru fumători”, explică Petruţa Vagner, co-manager „Seven Cafe”, alături de Simona Panican.

Conform informaţiilor actuale, Cinema-Cafe-ul va avea o singură sală, cu un ecran de 4/3 metri, iar într-o săptămână vor rula mai multe pelicule.

În afara programului de cinematograf, sala va fi folosită şi pentru spectacole de jazz sau stand-up comedy.

Cinematograf ambiental


„Încă nu există un orar al filmelor care vor fi aduse, dar vor fi şi pelicule 2D, nu numai 3D. Nu am mai văzut nicăieri acest tip de cinema. Este un altfel de concept, de cinematograf ambiental. Cu alte cuvinte, am vrut să aducem ceva nou în Galaţi”, încheie Petruţa Vagner.

După ce Brăila ne-a luat-o înainte cu un an – în oraşul vecin existând deja cinematograf 3D, iată că Galaţiul încă mai trage speranţe să reintre în rând cu lumea bună.

Pe principiul apostolului Toma, mai întâi vedem 3D, după care credem.

4 comentarii:

  1. Cei din Braila ne-o iau cam mult inainte de la un timp... Adica noi avem niste "zdrente" agatate care lumineaza de sarbatori ei au pus decoratiuni mai frumoase pana si in copaci... In plus ei au Carrefour, care nu se compara ca marime cu niciun alt hipermarket din Galati, dar la noi lasa ca nu conteaza decat sa avem noi buzunaru mare pana la pensie, durere in fund pentru restul lucrurilor :-w

    RăspundețiȘtergere
  2. Perfecta dreptate! Adevarul doare din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  3. haha:)) FORRTA BRAILA:)) AVEM SI 3D :))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Știu Știu... și încă mai demult... oricum in curand de punem la puncte, anu asta se deschid 2 malluri, ambele cu cate 8 sali de cinema :X:X:X si cu multe altele :D

    RăspundețiȘtergere

NOU! Acum putem vorbi NON-STOP! :)